Gasaanvoer Europa - De Energieconsultant

Gasaanvoer Europa

Vorige

Gasaanvoer Europa

Overzicht Noorse gasaanvoer naar Europa: Overzicht van actuele gasstromen naar West-Europa en Groot-Brittannië. Tevens is het onderhoud schema aan het gasnetwerk weegegeven.
Website: https://umm.gassco.no/

National Grid: Op de website van de nationale netbeheerder van Groot-Brittannië zijn onder andere gas instroompunten Live te volgen. Ook de Easington-Langeled instroom van gas. 
Website: www.nationalgrid.com

Websitewww.nationalgrid.com Op dit gedeelte van de website staat een overzicht van de vraag, aanbod en opslag van gas in Groot-Brittannië

Nordstream pijpleiding: Gaspijpleidingvanuit Vyborg Rusland naar Lubmin Noord-Duitsland. Deze splitst in Duitsland op in de OPAL en de NEl gaspijpleiding
Website: www.nordstream.com

Noord Europese aardgas leiding (NEL): Deze Nel is een aftakking van de Nordstream en zorgt voor de gastoevoer in Noord-Europa.  Het maximale volume aardgas dat per jaar getransporteerd kan worden door de NEL is ca. 20 miljard kubieke meter.
Website: www.nel-gastransport.de

Ostsee Pipeline(OPAL): Deze Opal is een aftakking van de Nordstream en zorgt voor de gasaanvoer in Noord-Europa.. Het maximale volume aardgas dat per jaar getransporteerd kan worden door de Opal is ca. 36 miljard kubieke meter.
Website:www.ivo.opal-gastransport.biz

Bacton: 
Deze 235 km lange BBL-pijplijn verbindt de grootste handelsknooppunten TTF en NBP.
website:www.bblcompany.com

Adviesgesprek aanvragen

Wil u meer weten over de besparingsmogelijkheden op energiegebied voor uw organisatie?

Vraag direct aan