De Energieconsultant biedt ook advies en hulp bij verduurzamen

De Energieconsultant biedt ook advies en hulp bij verduurzamen

De Energieconsultant helpt bedrijven en organisaties om duurzaam te ondernemen en te verduurzamen. Door inzet van Energy Data Watcher wordt goed inzicht verkregen in het energieverbruik in uw bedrijf of organisatie. Waar, wanneer, op welke momenten en door welke machines wordt er energie verbruikt en kan dit slimmer?

Als hier inzicht in is gekregen kan de Energieconsultant vervolgens ook advies geven en meedenken over energiebesparende maatregelen. Denk hierbij aan hulp bij de aanschaf van zonnepanelen, verder vergroenen van het productieproces door gebruik van biomassa.

Op deze manier voldoet uw bedrijf ook aan de wettelijke informatieplicht vanuit de overheid met betrekking tot de klimaatdoelstellingen om als bedrijven minder CO2 uitstoot te realiseren.

Lees meer

Energie 3 x slimmer ingezet

De Energieconsultant is met haar processen en systemen zelf gecertificeerd door de Stichting Milieukeur en kan desgewenst ook de certificering van uw organisatie begeleiden. Door slim om te gaan met al uw energiedata bespaart u niet alleen geld op uw energie uitgaven maar voldoet u ook aan de steeds strengere wetgeving op dit gebied en draagt u bij aan een schoner milieu.

Wat doet De Energieconsultant zelf aan verduurzaming?

Goed voorbeeld doet volgen en ‘practice what you preach’ geldt natuurlijk allereerst voor onszelf. Daar waar wij kunnen in onze kleine organisatie leveren wij zelf natuurlijk ook een bijdrage aan de verduurzaming van zakelijk Nederland. Zo hebben wij onze verlichting voorzien van LED- lampen, koelen en verwarmen wij met een energiezuinige warmtepomp en hebben wij ons dak recent voorzien van zonnepanelen.

Ook hulp bij het realiseren van de wettelijke milieuverplichtingen?

Neem contact op met ons

Let op: pas mogelijk vanaf 500.000 kWh en 100.000 m3 gas per jaar.

Adviesgesprek aanvragen

Wil u meer weten over de besparingsmogelijkheden op energiegebied voor uw organisatie?

Vraag direct aan