Capaciteitskosten gas berekenen - Indicatief

Met behulp van onderstaand calculatiemodule kunnen de capaciteitskosten voor een grootverbruiker gas worden berekend. De capaciteitskosten zijn opgebouwd uit een connection fee, een exit fee en een flexibiliteits fee. Deze 3 vergoedingen (fee's) vormen tezamen de totale capaciteitskosten van een grootverbruiker gas.

Hoe werkt de module?
Er kan gezocht worden op plaatsnaam (GOS omschrijving), Gosnummer (bijvoorbeeld Z135), Metering Point (MP), Metering Point omschrijving. Wanneer het gezochte Gosstation in beeld komt, moet deze worden geslecteerd. Door de regel aan te klikken wordt deze rood gekleurd. Vul vervolgens de waarden voor de benodigde capaciteit en flexibiliteits fee in. Klik op button capaciteitskosten berekenen en de totale kosten worden berekend. Onderaan de pagina verschijnen de kosten in beeld. Het is mogelijk deze pagina uit te printen of door te sturen via e-mail. Voor meer informatie over de connection- en exit fee klik hier. De exit fee is inclusief de kwaliteitsconversie fee (QC). Dit is een indicatieve berekening. De daadwerkelijke berekening is gecompliceerder.

Uw locatie

Uw gegevens

m3/h
(€/m3/h per jaar)

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijke kostenbesparingen voor uw bedrijf!

Vraag adviesgesprek aan