Olie- en gasmarkten

Oliemarkten

ICE Brent Crude Oil Futures Price: op deze website worden de prijzen van een vat olie (barrel) in Amerikaanse dollars weergegeven. Het zijn de future prijzen voor de aankomende maand.
website: www.wtrg.com

Wallstreetweb: op deze website worden veel beursgegevens gepubliceerd. Bij de optie futures aan de linkerkant van de pagina kan een keuze worden gemaakt voor energie. Hier staan o.a de futures voor Crude Oil,Heating Oil, Gasoline, ICE Brent Crude Oil, natural gas en Ethanol.
website: www.wallstreetweb.nl

Tescon: op deze website worden de prijzen weergegeven met betrekking tot de huisbrandolie (Heizöl)die gebruikt wordt om huizen en/of gebouwen te verwarmen.
website: www.tescon.de

Gasmarkten

Nymex Natural Gas Futures: op deze website worden de Amerikaanse gasprijzen voor aankomende maand gepubliceerd (Henry HUB).
website: www.wtrg.com

Japan Liquefied Natural Gas (LNG) Import Price: Op deze website wordt de importpijs van LNG weergegeven in Amerikaanse dollars per MMBtu.
website: www.ycharts.com

Japan Liquefied Natural Gas (LNG) spotmarkt import Price. Op deze website wordt maandelijks de import prijs weergegegeven van de LNG spotmarkt voor Japan. Deze wordt verzorgt door het Japanse Ministerie Economie, handel en industrie. De gasprijs is in Amerikaanse dollars per MMBtu.
website: www.meti.go.jp

European Union Natural Gas Import Price: Op deze website wordt de prijs van aardgas weergegeven die door de Europese Unie wordt geimporteerd.
website: www.ycharts.com

 

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijke kostenbesparingen voor uw bedrijf!

Vraag adviesgesprek aan