Gasaanvoer & actuele gasvoorraden

Gasaanvoer naar Europa

Overzicht Noorse gasaanvoer naar Europa:Overzicht van actuele gasstromen naar West-Europa en Groot-Brittannië. Tevens is het onderhoud schema aan het gasnetwerk weegegeven.
Website: www.gassco.no

National Grid:Op de website van de nationale netbeheerder van Groot-Brittannië zijn onder andere gas instroompunten Live te volgen. Ook de Easington-Langeled instroom van gas.
Website: www.nationalgrid.com

Website: www.nationalgrid.com Op dit gedeelte van de website staat een overzicht van de vraag, aanbod en opslag van gas in Groot-Brittannië

Nordstream pijpleiding: Gaspijpleidingvanuit Vyborg Rusland naar Lubmin Noord-Duitsland. Deze splitst in Duitsland op in de OPAL en de NEl gaspijpleiding
Website: www.nordstream.com

Noord Europese aardgas leiding (NEL): Deze Nel is een aftakking van de Nordstream en zorgt voor de gastoevoer in Noord-Europa.  Het maximale volume aardgas dat per jaar getransporteerd kan worden door de NEL is ca. 20 miljard kubieke meter.
Website: www.nel-gastransport.de

Ostsee Pipeline(OPAL) Deze Opal is een aftakking van de Nordstream en zorgt voor de gasaanvoer in Noord-Europa.. Het maximale volume aardgas dat per jaar getransporteerd kan worden door de Opal is ca. 36 miljard kubieke meter.
Website:www.ivo.opal-gastransport.biz

Bacton:
Deze 235 km lange BBL-pijplijn verbindt de grootste handelsknooppunten TTF en NBP.
website:www.bblcompany.com

Actuele gasvoorraden Europa

Gas Infrastructure Europe (GIE): Overzicht voorraden op gashubs en LNG opslag in Europa. Dit zijn Baumgarten, France, Germany, Iberian, NBP,PSV, TTF en Zee(brugge)
Website: www.gie.eu

Gas Storage Bergermeer: Overzicht operationele informatie over technische capaciteiten van deze opslag. Tevens is er informatie beschikbaar over gecontracteerde capaciteit en kosten voor opslag van gas.
Website: www.gasstoragebergermeer.com

 

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijke kostenbesparingen voor uw bedrijf!

Vraag adviesgesprek aan